2013.03.29.
13:35

Írta: HEGYEM

Ajándékokkal leptük meg a "nagyhorgász" Madárt

A nagy nizzai bevásárlásban volt két momentum, ami nagyon is komolyan veendő. Reggelinél kérdeztük Madarat: hogy mit hozzunk neki Nizzaból. Azt mondta, hűtőmágnest nincs ideje venni, pedig igyekszik mindenhonnan hazavinni  egyet. Esős sétánk során így hát vettem neki. Azt kérte, ne vicceset vegyünk, hanem rendes "látképeset". Megkapta :).

erdei_cikkbe2.jpg

Az egyik egy madár, ami körülöleli Nizza látképét.. Nagyon jó!!! Madár Nizzában... – ugye.

A másik pedig egy monacós volt, mert sejtettem: olyat sem volt ideje venni. A másik ajándék, amit Kareszék vettek neki, egy olyan "meglepetés", amit minden meccse előtt kap tőlük: egy felfelé álló ormányú elefánt.

DSC_0225.JPG

DSC_0230.JPG

Olyan szép darabot találtunk!!! Üvegből van, és az elefánt testében ott a pecsét: ez Monacóban készült.

Este átmentünk a szobájába, és átadtuk neki. Nagyon örült. Igazán. Nagyon szeretem az olyan típusú embereket, akik nem az ajándék értékét, hanem a TŐLEM-NEKED gesztust értékelik.

DSC_0231.JPG

Ezek az ajándékok nagyon ilyenek voltak, és ezt ő is érezte. Kicsit beszélgettünk. Nagyon örült, mert abban a pólóban voltam, amit Tőle kaptam. Diskuráltunk kicsit Monacóról. Azt mondta, nem érdekli ez a fajta csillogás. Ha lenne egy ilyen jachtja, akkor sem azt nézné, hanem hogy milyen halakat foghat ki a segítségével. :)))

DSC_0232.JPG

Madarunk nagy horgász, mint azt jól tudjuk... És volt még egy mondata, ami emlékezetes marad: "Gondoljatok bele, mennyi éhes HEGYEM gyereket jól tudnánk lakatni egy ilyen hajómonstrum árából"...

HÁÁÁT...., szóval Ő A MI MADARUNK... :)))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hegyem.blog.hu/api/trackback/id/tr325179363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása